21.11.2013

Haaste: 11 faktaa minusta

Olen saanut kolmelta ihanaiselta bloggaajalta 11 kysymystä -haasteen, jonka tarkoituksena on hieman raottaa blogin takana hääräävää tyyppiä. Yritin yhdistää kaikki kolme haastetta, mutta postauksesta tuli niin luvattoman pitkä, että mennään sittenkin yksi kerrallaan.

Ja sitten asiaan. Kiitos haasteesta Kotivalossa-blogille, joka kyseli seuraavaa:

1. Oletko aamu- vai iltavirkku?
Ehdottomasti iltavirkku! Olen aina ollut yökukkuja, joka lukee tentteihin/pakkaa matkalaukun/saa draivin päälle vasta kun ilta alkaa jo hämärtää.



2. Millainen olisi unelmasunnuntaisi?
Paljon pellavalakanoita, paljon aamukahvia, paljon aurinkoa, ystäviä ja läheisiä. Paljon kaunista ja hyvää.





3. Oletko DIY-ihmisiä?
Tykkään erityisesti vanhojen huonekalujen maalaamisesta ja kunnostamisesta uuteen käyttöön. Tästä esimerkkinä mummini vanhat pinnatuolit, jotka ovat saaneet kodissamme uuden elämän kukkatelineenä, kirjahyllynä ja yöpöytänä. Mikään varsinainen askarteluvirtuoosi en ole, mutta jotain pientä tulee joskus väkerreltyä.




4. Pelaatko aikuisten seurapelejä/lautapelejä? Mikä on lempparisi?
Kyllä vain! Scrabblea miehen kanssa (meillä on turnaus käynnissä), Trivial Pursuitia jouluna perheen kanssa ja Aliasta juhlatunnelmissa ystävien kanssa.

5. Tykkäätkö saunoa?
Kesällä tulee saunottua mökillä ollessa oikeastaan joka ilta. Sen sijaan täällä kotosalla käymme ehkä kerran viikossa saunassa jos sitäkään, vaikka oma sauna löytyykin.

6. Onko joulusi väri punainen, valkoinen, harmaa vai joku muu?
Kyllä se valkoinen on, ehkä himpun verran jotain punaistakin saattaa joukkoon eksyä.

7. Elokuvat vai teatteri?
Molemmat! Kävin vastikään teatterissa, mutta määrällisesti tulee toki enemmän katsottua elokuvia. Niitä kun on nykyään niin kätevä katsoa esim. Netflixin kautta.

8. Oletko viherpeukalo?
Kovasti ainakin yritän olla! (Vaikka rehellisuuden nimissä täytyy myöntää, että olen jopa kerran onnistunut tappamaan kaktuksen kuivuuteen). Yrttejä olen usein laittanut siemenistä asti kasvamaan, ja joskus niistä on jotain päässyt ihan lautasellekin. ;)



9. Mitä tykkäät lukea?
Kirjoja, sanomalehtiä, aikakauslehtiä... you name it. En osaisi elää ilman postiluukkuun päivittäin kolahtavaa sanomalehteä. Sisustuslehtiä tilaan muutamia, samoin matkalehti Mondoa. Kirjana on tällä hetkellä meneillään Riikka Pulkkisen Totta. Nuorempana luin kyllä enemmän kirjoja - kuka antaisi vuorokauteen lisää tunteja tai veisi vaikka tämän läppärin pois?

10. Katsotko jotain televisiosta? Jos, niin mitä?
Nykyään paljon vähemmän kuin aiemmin. Ehkä nämä blogit vievät aikaa televisiolta? Uutisia ja ajankohtaisohjelmia kuuluu sivistynyt vastaus, mutta niiden lisäksi toki esim. perjantai-iltaisin väsyneenä töiden jälkeen on ollut kiva istahtaa Voice of Finlandin ja Vain elämään äärelle.

11. Mikä on lempiasia kodissasi?
Monia kivoja asioita täällä on, mutta ehkä nykyisessä kodissa on kuitenkin parasta maisema.




----
Alkuperäisessä haasteessa piti näiden kysymysten lisäksi kertoa 11 faktaa itsestään. Jätin ne kuitenkin pois, sillä kaksi samanlaista haastetta eri kysymyksillä on vielä jäljellä - eiköhän siinä ole faktaa kerrakseen!


Fakta homma,

4 kommenttia:

  1. Olipas kiva kuulla sinusta hieman enemmän, nämä haasteet on kivoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo oli tätä ihan hauska tehdäkin! :) Teen jossain vaiheessa ne pari muutakin jäljellä olevaa samaa haastetta.

      Poista
  2. Kiva kun tartuit haasteeseen! Ja hauska huomata yhtymäkohtia.. Pulkkisen Totta oli oikein hyvä, mutta hänen viimeisin (Vieras) oli minusta huono.. Alias on kyllä paras illanviettopeli minustakin! Ja samoin on käynyt täällä - televisioaika on vaihtunut nettiaikaan, mutta jotenkin aina odotan, että pe ja la iltoina televisiosta tulisi jotain hyvää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun haastoit! :) Minä luin Pulkkiselta ensin Vieraan ja tykkäsin kyllä siitä, ja sitten innostuinkin lukemaan kaikki Pulkkiset. Niin ja tänään pitää kai se telkkari taas avata, Vain elämää... :)

      Poista

Olen iloinen, jos jätät käynnistäsi pienen puumerkin. Kiitos kaunis kommentistasi!